Työterveyshuolto: Kustannustehokas työterveyshuolto, työhyvinvointi, sairaspoissaolo- ja eläkekulujen hallinta - Työterveyspalvelut Medihanska Oy, Helsinki

Työterveyshuolto

Työterveyshuoltoamme voi syystä kutsua vallankumoukselliseksi, sillä yhdistämme toiminnassamme perinteisen ja ulkoistetun työterveyshuollon parhaat puolet. Toimintamme on sekä kustannustehokasta että vaikuttavaa uuden aallon työterveyshuoltopalvelua.

Tilastollinen näyttö puhuu puolestamme. Yrityksissä, joissa olemme toimineet, on saavutettu vuosien määrätietoisen työn tuloksena merkittäviä säästöjä eläke- ja sairastamiskuluissa. Isojen lääkäriketjujen työterveyshuollot jäävät tuloksellisuudessa ja kustannustehokkuudessa kauas jälkijunaan.

Ydinosaajamme on työterveyshuollon erikoislääkäri Petri Nieminen, jolle on kertynyt kokemusta työterveyshuollosta 20 vuoden ajalta sekä raskaan teollisuuden että palvelualan yritysten osalta. Ennen Medihanskaa hän on toiminut mm. Suolahden Sisu-traktoritehtaan ja HK-Ruokatalon Vantaan tehtaan vastaavana työterveyslääkärinä sekä Helsingin lääkärikeskuksen Espoon alueen pk-sektorin vastaavana työterveyslääkärinä.

Nykyisiin asiakkaisiimme kuuluvat on mm. vakuutusyhtiön pääkonttori, useita pörssiyhtiöiden pääkonttoreita ja viimeisimpänä eräs sähköyhtiö.


Työhyvinvointi

Työhyvinvoinnin onnistunut toteuttaminen työpaikalla on olennainen osa toimintaamme. Työhyvinvoinnilla tarkoitamme työn aktiivista johtamista, työn organisoimista, vastuullisuutta, työyhteisön tukea sekä ajan tasalla olevia työolosuhteita ja työvälineitä.


Sairaspoissaolo- ja eläkekulujen hallinta

Tuotamme yhteistoiminnassa konsultaatiopalveluja yrityksille sairaspoissaolojen ja eläkekulujen hallitsemiseksi. Keinomme ovat käytännössä koeteltuja ja toimiviksi todettuja. Voimme ohjata yrityksenne oikealle uralle työterveyspalveluiden hankinnassa.

Työterveyshuolto, työhyvinvointi, sairaspoissaolo- ja eläkekulujen hallinta

Toimintamme on sekä kustannustehokasta että vaikuttavaa.

Asiakasyrityksissä on saavutettu merkittäviä säästöjä eläke- ja sairastamiskuluissa.

Lääkäriketjut jäävät tuloksellisuudessa kauas jälkijunaan.

MEDIHANSKA OY  •  ANNANKATU 25 A 56 (5. KERROS)  •  00100 HELSINKI
© Työterveyspalvelut Medihanska Oy