Työkyky- ja kuntoutusarviot: Työkyky- ja kuntoutusarviot, laaja käytännön kokemus, konsultaatioita tarvittaessa - Työterveyspalvelut Medihanska Oy, Helsinki

Työkyky- ja kuntoutusarviot

Teemme työkyvyn ja kuntoutustarpeen arviointeja tällä hetkellä pääkaupunkiseudun ja Etelä-Suomen TE-toimistoille, yksityisille yrityksille, vakuutusyhtiöille, valtiolle sekä kunnille.

Osaamisemme perusta on laaja kokemus erilaisilta työpaikoilta. Tätä ainutlaatuista kokemusta ei ole mahdollista saavuttaa muilla terveydenhuollon alueilla kuin toimimalla pitkään työterveyshuollon erikoislääkärinä.

Työpaikkaselvitysten perusteella laadimme asiakasyrityksissämme vajaakuntoisten työntekijöiden kuntoutussuunnitelmia, vaihdamme työtehtäviä, toteutamme vakuutusyhtiöiden kanssa yhteistyössä uudelleenkoulutuksia ja laadimme osatyökyvyttömyys- ja työkyvyttömyyseläkearvoita.

Kokeneen työterveyshuollon erikoislääkärin arvioita kuntoutus- ja työkykyisyysasioissa arvostetaan vakuutusyhtiöissä. Lausuntomme perustuvat laajan kokemuksemme antamaan realistiseen näkemykseen ratkaisumahdollisuuksista.


Laaja käytännön kokemus

Osaamisemme perustuu työterveyshuollon erikoislääkärimme Petri Niemisen laajaan kokemukseen käytännön työelämässä. Hän on tehnyt eri yritysten edustajien kanssa 20 vuoden aikana tuhatkunta laajaa lattiatason työpaikkakäyntiä sekä raskaassa teollisuudessa että palvelualan yrityksissä.

Kuntoutusalan kokemusta Niemisellä on työskentelystä Kuntoutussäätiöllä työkyvynarvioinnin työryhmän vetäjänä ja työkokeiluosaston lääkärinä 1997-1999. Työterveyslaitoksella hän toimi ammattitautiosaston lääkärinä 1999-2000. Työterveyslääkärinä myös yhteistyö eri kuntoutuslaitosten ja vakuutusyhtiöiden kanssa on tuttua. Aktiivinen työterveyslääkärin työ jatkuu edelleen useissa yrityksissä ja tuntuma työelämään vain paranee jatkuvasti.


Konsultaatioita tarvittaessa

Työterveyslääkärimme käytössä on asiantuntija- ja kumppaniverkosto. Tarvittaessa on mahdollista konsultoida muiden alojen erikoislääkäreitä, kuten psykiatreja.

Toimintamallimme säästää kokonaiskuluja työkykyarvioissa, sillä laajan kokemuksen erikoissairaanhoidosta, kuntoutuksesta ja työelämästä omaava työterveyshuollon erikoislääkärimme teettää konsultaatiot yhteistyössä ja asiakaskohtaisesti harkiten.

Työkyky- ja kuntoutusarviot, laaja käytännön kokemus, konsultaatioita tarvittaessa

Kokeneen työterveys-
huollon erikoislääkärin arvioita kuntoutus- ja työkykyisyysasioissa arvostetaan.

20 vuoden kokemus työpaikkakäynneistä teollisuudessa ja palvelualoilla.

Toimintamallimme säästää kuluja työkykyarvioissa.

MEDIHANSKA OY  •  ANNANKATU 25 A 56 (5. KERROS)  •  00100 HELSINKI
© Työterveyspalvelut Medihanska Oy